A pulykamellfilét egy éles késsel bevágjuk, majd sót és borsot szórunk rá. A felaprított hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összetört gesztenyét, a csiperkét
A felaprózott gombát az olívaolajon pirítani kezdjük, hozzáadjuk a sóval, borssal megszórt halszeleteket, majd így pirosra sütjük. Eközben a répát, burgonyát feldarabolju
Az olajat forrósítsuk fel, és fonnyasszuk meg rajta a hagymát, a zúzott fokhagymát, majd vegyük le a tűzről, és keverjük bele a pirospaprikát. öntsünk rá 1 ek. vizet, és
A gombárt tisztítsuk meg, és daráljuk le. A petrezselymet vágjuk finomra, a fokhagymát zúzzuk szét. A tojást keverjük habosra egy kevés tejjel és az olajjal. Adjuk hozzá
A rizst kiválogatjuk, megmossuk, a zsíron megpirítjuk, majd ráöntjük a vizet. Fedő alatt felforraljuk, utána sütőbe tesszük és fél óra alatt megpároljuk.
A gombát felsz
A húst kloffoljuk ki és sózzuk meg. A gombát tisztítsuk meg, és szeleteljük fel. A hagymát és a fokhagymát vágjuk finomra, és forró olajon futtassuk meg, majd tegyük rá a
A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, és 5 dkg vajon megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Minden sonkaszeletbe ilyen tölteléket teszünk, majd felgöngyöljük őket. A gomb
A halakat sózzuk, borsozzuk, hasüregükbe teszünk 4-5 gerezd citromot és a felaprózott petrezselymet, majd megtűzzük őket, és 4-4 szelet baconbe göngyöljük őket. A krumpli
Ugrás a lap tetejére >>