A tojásokat megfőzzük, meghámozzuk, majd elfelezzük és a sárgájukat kiszedjük. A gombát felaprózzuk, olajon megpirítjuk, majd egy tálba tesszük. A sárgaré
A Rama margarint felolvasztjuk, majd a porcukrot, a lisztet, a kókuszt és a felvert tojást hozzáadjuk. Kevergetve összefőzzük, majd a tűzről levéve a már előz
A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk az élesztőt, tojássárgájával, rummal és egy csipet sóval jól összedolgozzuk. A tésztát cipóba formáljuk és f
A vegyes apróságokat (kb. 40 dkg) földaraboljuk és rumba áztatjuk. Ezután a joghurtot egy tálba kanalazzuk, beleverjük a tojásokat és kikeverjük a masszát, ma
Tegyük a bulgurt egy közepes méretű tálba és öntsük rá a hideg vizet. Áztassuk benne nagyjából 10 percig. Ezután öntsük le a bulgurról a vizet, tegyük á
A fokhagymát és a szemes fűszereket teatojásba zárjuk, a petrezselymet és a zellert pedig összekötjük. A felkockázott húst felöntjük 2 liter vízzel, sózzuk
Egy tálban összegyúrjuk a lisztet a tojással, az élesztővel, a vajjal és a meleg tejjel, majd kétszeresére kelesztjük. Eközben a felaprózott csirkemellet olaj
A húsból kiszedjük a csontokat és fölcsíkozzuk. Az almát vékony szeletekre vágjuk, a hagymát fölkarikázzuk, a metélőhagymát pedig apróra vágjuk, majd az
Ugrás a lap tetejére >>