A burgonya héját levágjuk, feldaraboljuk, kevés vizet adunk hozzá, és megfőzzük. Leszűrjük, átpasszírozzuk, hozzáadjuk a lisztet, a felvert tojást, a fele v
A mjat vagy a dagadót ledaráljuk. A felaprított hagymát a zsíron megpirítjuk, majd belekeverjük a májat vagy dagadót, és megfűszerezzük.
2 tojást összedolg
Zsírba pirítjuk a felkockázott hagymát. A májat ledarálva az áztatott zsemléhez adjuk, hozzáöntjük a majorannát, borsot, sót. A masszához öntjük a piríto
A hagymát felaprítjuk, és olajon megpirítjuk. A májat feldaraboljuk, majd a hagymához adjuk, és megpirítjuk. Fűszerekkel ízesítjük.
A burgonyát összedolgo
keverjük simára a lisztet, a sütőport, a cukrot, a sót, a tojássárgáját, a vajat, a majoránnát és a tejet. A tojásfehérjét és a tejszínt külön-külön
A gorgonzola héját levágjuk, a sajtot alacsony hőmérsékleten megolvasztjuk, majd belekeverjük a tejszínt. Sózzuk, borsozzuk, és cukorral ízesítjük. Kevergetv
Széles lábasban, alacsony hőmérsékleten megolvasztjuk a kockákra vágott gorgonzolát. Hozzáadjuk a tejszínt és sóval, borssal, cukorral fűszerezzük, ezután
Vizet melegítünk, majd kifőzzük a tésztát, közben a megtisztított vöröshagymát apró kockákra, a szalonnát csíkokra vágjuk. A rókagombát megtisztítjuk,
Ugrás a lap tetejére >>