A vagdalthúst apróra vágjuk, majd az olajon megpirítjuk. Sóval és a fűszerekkel ízesítjük. Hozzáöntjük a paradicsomlevet, lefedjük, majd 10 percig forraljuk
Az élesztőt kevés langyos, cukros tejbe szórjuk, majd a liszt közepébe készített mélyedésbe öntjük. Amikor megkelt, tésztává gyúrjuk a többi cukorral, te
Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben, hozzákeverünk egy kevés lisztet és kelni hagyjuk. A lisztet, 2 tojás sárgáját, 2 dkg cukrot, sót, meleg tejet jól
Lisztből, egy tojásból, egy sárgájából, sóból, kevés vízből, két cipót készítünk, majd az egyiket kinyújtjuk. Ovális alakokat vágunk ki belőle, és t
A még meleg burgonyát átpasszírozzuk, hozzáadjuk a zsírt, a lisztet, tojást és sót, összegyúrjuk, majd 3 mm vékonyra nyújtjuk és 5x5 cm-es kockákat vágunk
A tojásokat a cukorral kemény habbá verjük. Kis adagokban belekeverjük a lisztet és a lenmagot, majd simára keverjük. Egy tepsit kivajazunk, és kilisztezünk, ma
A gombát és a sonkát felszeleteljük, majd a zöldborsóval olajon megpároljuk. Hozzákeverjük a mascarponét.
A tésztát kifőzzük, majd a mascarponés raguval
A lisztet összedolgozzuk a cukorral és a tojással. Hozzáadjuk az ecetet, sót és a vizet, majd összegyúrjuk. Kinyújtjuk, majd a Rama margarint felkockázzuk, és
Ugrás a lap tetejére >>