» 225 g fehér liszt » 125 g pármai sonka » 2 tojás » 250 ml forró tej » 60 ml zsíros tejszín » 1 kis, érett sárgadinnye » 3 evőkanál olvasztott vaj » 1 evőkanál friss, finomra vágott majoránna » 2 teáskanál sütőpor » 1 teáskanál cukor » 1/2 teáskanál só
keverjük simára a lisztet, a sütőport, a cukrot, a sót, a tojássárgáját, a vajat, a majoránnát és a tejet. A tojásfehérjét és a tejszínt külön-külön verjük kemény habbá. A felvert habokat keverjük a tésztához. Serpenyőben melegítsünk fel egy kevés vajat, majd egy evőkanálnyi tésztát süssünk aranyszínűre. Amikor kész szedjük ki, mindegyik tetejére tegyünk cikkekre vágott sárgadinnyét és sonkát. Melegen tálaljuk.
Elkészítési idő 15 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom