Lobogó vízben blansírozzuk pár percig a szalonnát. Serpenyőben a hagymával együtt pirítsuk meg vajban a szalonnát, majd vegyük ki. Tegyük a serpenyőbe a fác
Tészta:
400 g sima liszt
4 nagy tojás
Tegyük a lisztet a munkalapra, a közepébe vájjunk lyukat és tegyük bele a tojásokat, villával dolgozzuk össze, majd k
Forrósítsunk fel olajat. Pirítsuk meg benn a húst, tegyük hozzá a hagymát, fokhagymát, zellert, és pirítsuk tovább. Szórjuk meg liszttel. Adjuk hozzá a marha
A hagymát zsírban pirítsuk meg, adjuk hozzá az összevágott petrezselymet, a fűszereket és a finomra vágott gombát. 5 dkg zsírt keverjünk habosra adjunk hozzá
Tészta:
400 g sima liszt
4 nagy tojás
Tegyük a lisztet a munkalapra, a közepébe vájjunk lyukat és tegyük bele a tojásokat, villával dolgozzuk össze, majd k
A lazacfilét kisebb kockákra vágjuk. A tésztát bő, sós vízben a szokásos módon megfőzzük és lecsepegtetjük. Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat
A tésztát főzzük ki sós vízben, szűrjük le és tegyük mikróban átmelegített tálba. Melegítsük fel az olajat, és a lazacot süssük oldalanként 3 percig b
Tészta:
400 g sima liszt
4 nagy tojás
Tegyük a lisztet a munkalapra, a közepébe vájjunk lyukat és tegyük bele a tojásokat, villával dolgozzuk össze, majd k
Ugrás a lap tetejére >>