» 10 dkg sertésmáj » 4 dkg liszt » 4 dkg zsír » 3 dkg morzsa » 1 dkg só » 1 g törött bors » 2 dkg hagyma » majoranna ízlés szerint » 1 db tojás » 1 db zsemle » petrezselyem zöldje ízlés szerint
Zsírba pirítjuk a felkockázott hagymát. A májat ledarálva az áztatott zsemléhez adjuk, hozzáöntjük a majorannát, borsot, sót. A masszához öntjük a pirított hagymát, morzsát, tojást, lisztet, petrezselymet, ezt jól összekeverjük és galuskát vagy gombócot formálunk, végül forró levesbe főzzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom