Főzzük meg a tüdőt, daráljuk le. Kockára vágott hagymát zsírban pirítsuk meg, és ízesítsük sóval, borssal, petrezselyemmel és majorannával. Készítsünk
Készítsünk tésztát kevés víz, liszt, és egy db tojás hozzáadásával. A tésztát nyújtsuk ki, és készítsünk belőle derelyét. Készítsünk tölteléket
A tüdőt a vöröshagyma felével, az egész borssal és a babérlevéllel puhára főzzük, majd amikor kihűlt, ledaráljuk. A hagyma másik felét felaprítjuk, a vaj
Süssünk 4 palacsintát, szórjuk meg a sajttal és göngyöljük fel.
Egy teflonban kezdjük el hevíteni a vajat és takarékon melegítsük meg benne a palacsintáka
A meghámozott burgonyát és hagymát megreszeljük, majd hozzáadjuk a tojást, a zabpelyhet és sóval, borssal ízesítjük. 15 percig állni hagyjuk, majd kevés for
A vajat és a lisztet összemorzsoljuk, majd összedolgozzuk a tojásokkal, a tejföllel és a sóval. Kétujjnyira kinyújtjuk, bevagdossuk, majd kis pogácsaszaggatóva
A felaprózott fokhagymát olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt cukkinit, sütőtököt, répát, paradicsomot, a felaprózott hagymát, a felkockázott p
A só, vajat, tojást összedolgozzuk, majd hozzáöntjük a lisztet. Főzés előtt evőkanállal galuskákat formálunk.
Ugrás a lap tetejére >>