Előkészítés: A vanília rudakat ketté hasítjuk, kikaparjuk a pépet belőlük. A diót összevagdaljuk vagy daráljuk. A narancsot megmossuk, héját lereszeljük,
Főzzük ki a tésztát sós vízben.
Forrósítsuk fel az olajat közepes tűzön, süssük meg benne a hagymát és a fokhagymát 3-4 percig. Adjuk hozzá a fűszereke
A vajban megpirítjuk a hagymát, ehhez öntjük a felkockázott velőt, fűszerezzük és összefőzzük. 2 db felvert tojást adunk hozzá és elkeverjük. A palacsint
A majoránnát és egy gerezd fokhagymát megfuttatunk olajon, majd ebben megsütjük a halszeleteket. Eközben a maradék fokhagymát sütőben megsütjük. A tésztára
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom