A tojásokat, tojássárgáját és a porcukrot egy hőálló tálban gőz felett felverjük. Utána állandó keverés mellett kihűtjük. Hozzáadjuk a lisztet és a s
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, lereszeljük, majd egy tálba tesszük, hozzáadjuk a zabpelyhet, a lisztet, a sütőport, a felvert tojást és a borsot, és az egé
A burgonya héját levágjuk, durvára reszeljük, hozzáadjuk a zabpelyhet, a felaprított hagymát, sót és borsot, majd 30 percig állni hagyjuk. Evőkanállal forró
Keverjük össze a 4 csésze vizet, a zabpelyhet, sót, és hagyjuk 1 órát pihenni.
Futtassuk fel az élesztőt, mézet, és 3 csésze langyos vizet. Áztassuk be a
A krumplit meghámozzuk, lereszeljük, majd az aludttejbe tesszük. Beleszórjuk a lisztet és a sót, majd csomómentesre keverjük. Egy tepsibe töltjük, majd sütni k
A burgonyát hámozzuk meg, és reszeljük bele a tejbe, adjuk hozzá a lisztet, sózzuk meg, és keverjük össze. Zsírozzunk ki egy tepsit, öntsük bele a tésztát,
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A szárzellert tisztítsuk meg, és a sós vajban pároljuk puhára. Adjuk hozzá a farmer sajtot, és a gernélát. Szórjuk meg a
Egy tálban a lisztből, tojásból, vajból és egy deci vízből tésztát gyúrunk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott spenótot is. Egy forró vízzel teli lábos föl
Ugrás a lap tetejére >>