A
lisztet összekeverjük az őrölt búzával, az élesztővel, a
vajjal, a
sóval, a
cukorral, a
borssal és a
tejjel. Kelesztés után kinyújtjuk a tésztát és olajozott sütőlapra helyezzük. Serpenyőben felmelegített olajon 5 percig sütjük az apróra vágott vörös
hagymát, a felkockázott
sonkát és
szalonnát. A
spenótot és a
szerecsendiót megfőzzük, ízlésünk szerint
citromlevet is tehetünk hozzá, ezután még 3 percig főzzük. A
spenótot rátesszük a pizzatésztára, rákerülnek a
paradicsomszeletek, majd a
sonkás ragu. Ha szükséges
sóval,
borssal és majorannával ízesíthetjük. Te
tejére
sajtot szórunk, és kb. 30 percig 220 fokra előmelegített sütőben sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>