A
lisztet tegyük egy tálba, adjuk hozzá a
sót, és kockára vágott
vajat. Dolgozzuk össze, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy összeálljon. Fomáljunk bel?le cipót, és alufóliába csomagolva tegyük 30 percre a h?t?be.
A töltelékhez karikázzuk fel a
hagymát, és tegyük egy lábosba 4 ek.
olívaolajjal, a
vízzel és a
cukorral. Lefedve f?zzük 25 percig lassú t?z?n. A vége el?tt vegyük le a fed?t, hogy a nedvesség elpárologjon. Hagyjuk kih?lni. A süt?t melegítsük el? 210 fokra. A tésztát nyújtsuk ki, és tegyük egy piteformába. Tegyük rá a tölteléket, szórjuk meg
kakukkf?vel,
borssal, helyezzük rá a szardellát,az
articsókát, a
fokhagymát, az olajbogyókat, és locsoljuk meg a maradék
olívaolajjal, és süssük meg 30 perc alatt.
El?készület: 30 perc, sütési, f?zési id?: 55 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>