Fogunk egy tálat, beletöltjük a 
tejet, majd beletesszük az élesztőt és hagyjuk, amíg felfut. Ekkor hozzáadjuk a 
vajat, a 
lisztet, a cukrot, a 
tejfölt és a 
sót. Az egészet alaposan összegyúrjuk, majd egy tepsibe illesztjük. Kevés búzadarát hintünk rá, majd elosztjuk rajta az 
almákat. Ezután elkészítjük a krémet: a 
liszthez keverjük a 
tejfölt és a 
tejet, majd az egészet megfőzzük. Közben a 
tojássárgájákhoz keverjük a cukrot, majd ezt az egészet a 
lisztes masszába keverjük a felvert 
tojásfehérjékkel együtt. A krémet az 
almára tesszük, majd az egészet a sütőbe tesszük, és készre sütjük.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>