A
hagymát, a
padlizsánt és a
cukkinit megtisztítjuk. A
paprikát kicsumázzuk. A
paradicsomok héját bevágjuk, leforrázzuk, meghámozzuk, kimagozzuk. Az összes zöldséget kockára vágjuk. A kolbász töltelékét kinyomjuk, kis gombócokat formálunk belőle. A
fokhagymát finomra vágjuk. Az
olívaolajat felhevítjük és a
hagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a
fokhagymát, a
padlizsánt, a
cukkinit és a
paprikát. Beletesszük a
paradicsomkockákat és a sűrített
paradicsomot.
sózzuk,
borsozzuk és fűszerekkel ízesítjük. Lefedve 15 percig pároljuk. A tésztát
sós
vízben kifőzzük. A
vajat felhevítjük, és a húsgombócokat 5 perc alatt megpirítjuk benne. A
bazsalikomot csíkokra vágjuk. A tésztát leszűrjük, és a zöldségekkel, a hússal tálaljuk.
bazsalikommal megdíszítjük.
Elkészítési idő: 35 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>