A paradicsomot meghámozzuk, kimagozzuk és négybe vágjuk, a spenótleveket pedig összetépkedjük.
A paradicsompürét keverjük össze a zúzott fokhagymával, a bazsalikommal, a paradicsommal, a ecettel és a borssal. Botmixerrel dolgozzuk alaposan össze.
Egy tűzálló edénybe locsoljunk olívaolajat. Kanalazzunk bele egy adag paradicsommasszát és halmozzuk rá a ravioli, valamint a spenót felét. Újra rétegezzünk rá egy adag paradicsommasszát és a spenót, valamint a ravioli másik felét. A tetejére kenjük a maradék paradicsomot, takarjuk le és tegyük néhány órára hűtőbe.
Szúrjuk ki az alufóliát és tegyük mikróba 20 percre. Ezután hintsük meg a sajttal és még 5 percig melegítsük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom