Előkészítési idő: 10 perc +3 óra pácolás
Teljes elkészítési idő: 10 perc
A zsiradékot vágjuk le a húsról. Az
oregánót, a
sót, a bort és a
borsot keverjük össze. Egy lapos nem fémből készült edénybe fektessük a hátszín szeleteket. A pácot öntsük rá. Forgassuk meg a pácban alaposan és legalább 3 órára lefedve tegyük a hűtőbe.
Barbecue-tálon, ami vékonyan meg van olajozva 3-4 percig süssük a húsok mind két oldalát. A páccal sűrűn kenegessük meg.
Tipp:
Az ecsetünk készüljön valódi szőrből, mert a nejlonszőrök a forróságtól megolvadhatnak.
Tápértékek adagonként:
44 g fehérje, 5 g
zsír
0g élelmi rost, 0g szénhidrát
126mg koleszterin, 1100kJ(254kcal)
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>