» 4 szelet sertéskaraj » 3/4 csésze méz » 2 tk. frissen nyomott fokhagyma » 2 ek. szójaszósz » 2 nagy, kemény húsú piros alma » 1 csokor rucola » olasz salátaöntet
Páchoz keverjük össze a mézet, fokhagymát, szójaszószt, majd kenjük meg vele a hússzeleteket, és hagyjuk állni 30 percig. almát vágjuk 12-16 cikkelyre.
Melegítsük forróra a grillsütőt, és fújjuk be olajjal. Fektessük rá a húst, süssük oldalanként 4 percig és kenegessük a páccal.
Pirítsuk meg az almaszeleteket, közben kenegessük páccal. Rucolát forgassuk meg az öntetben. A húst salátaágyon tálaljuk, és az almát halmozzuk a tetejére.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom