» 2 uborka, meghámozva » 2 ek. rizsborecet » 2 ek. szezámolaj » 2 ek. világos szójaszósz » 1 ek. thai halmártás » 1/4 csésze savanyított gyömbér, lecsepegtetve » 2 újhagyma, ferdén vékonyra szeletelve » fél ek. fehér szezámmag, kissé megpirítva » fél ek. fekete szezámmag
Az ubokából vágjunk vékony csíkokat, de a magját dobjuk ki. Egy tálban keverjük össze a rizsborecetet, az olajat, a szójaszószt és a halmártást. Adjuk hozzá az uborkát, a gyömbért, az újhagymát, a szezámmagokat, és forgassuk össze. Azonnal tálaljuk.
Előkészület: 15 perc.
Főzési idő: 3-5 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom