A babot
sós,
ecettel, egész
borssal és
babérlevéllel ízesített
vízben megf?zzük. A
sajtot hasábokra vágjuk, kever?tálba tesszük, hozzáadjuk a cikkekre vágott
paradicsomot, a felkarikázott új
hagymát , a hasábokra vágott
uborkát, a morzsolt kukoricát, a felkockázott retket (mindenb?l félretesszünk egy keveset a díszítéshez), a f?tt babot és a zúzott
fokhagymát. Annyi
tejfölt keverünk hozzá, hogy ne legyen se túl s?r?, se túl híg. Fél órára a h?t?szekrénybe tesszük, majd
salátalevél-alapra szedve, saját anyagaival díszítve tálaljuk. Húsételekhez
salátának, vagy önmagában el?ételként kínálhatjuk.
Elkészítési id? kb 80 perc
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>