A megtisztított róka
gombát feldaraboljuk. A megtisztított borjúmirigyet érmékre vágjuk. A kimagozott 
avokádót vékony szeletekre vágjuk és meg
sózzuk. 2 serpenyőre lesz szükségünk. Az egyikben 50 g 
vajon és kevés olajon 15-20 percig pároljuk a borjúmirigydarabokat. A másik serpenyőben 50 g 
vajon és kevés olajon az apróra vágott 
mogyoróhagymát és a róka
gombát pároljuk 15 percig, majd 
sózzuk, 
borsozzuk. A kimagozott 
paradicsomot felkockázzuk. A 
salátát tányérra tesszük, és 
avokádóval és 
paradicsommal díszítjük. Ezután a bor
ecetet, a csontlét és a 
tejszínt felhevítjük és mártást készítünk, amit ízlés szerint fűszerezünk. A végén a húst és a 
gombát a 
salátára tesszük, ráöntjük a mártást és megszórjuk a metélő
hagymával.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>