Fogunk egy tálat, beletesszük a felaprózott hagymát, barackot, epret és aszalt szilvát. Ezután hozzákeverjük a balzsamecetet, a mustárt, a tökmagolajat, a sót és a borsot
A karfiol rózsáit leszedjük a száráról, majd külön-külön felaprítjuk ?ket.
A wokot felhevítjük, beleöntünk 1 dl vizet, majd beleszórjuk a szárat. Amikor forró, belekeve
A füstölt zúzát pároljuk meg egy kevés kacsazsíron, majd vékonyan szeleteljük fel. A koktélparadicsomokat vágjuk félbe. Egy salátástálban keverjük össze, a zúzát, a para
A kétféle salátát tegyük egy salátástálba, helyezzük rá a kacsamájat, locsoljuk meg a dióolajjal, és szórjuk meg az aszalt fügével.
El?készület: 10 perc, sütési id?: 15
A saltát tegyük egy salátástálba. Helyezzük bele a f?tt babot és a f?tt spárgát, valamint az articsókaszivet. Tegyük rá a libamájat, és szórjuk meg a szarvasgomba-reszelé
Els? lépésben az öntet készítéséhez fogjunk hozzá, melyet a hozzávalók egy tálkában történ? összekeverésével végzünk el. Ezután egy serpeny?be kis mennyiség? olajat hevít
A narancs alját és tetejét vágjuk le úgy, hogy látni lehessen a gerezdeket. Szedjük le róla egy recés késsel a héját, a fehér réteget és a gerezdeken lév? hártyát is. 6 s
Miközben a borsót készre pároljuk, a felaprózott pórét olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a rákot, majd így pirítjuk tovább. Sózzuk, borsozzuk, a gyömbérrel és a cukorral íze
Ugrás a lap tetejére >>