Karikázd fel a padlizsánt és a cukkinit kisujjnyi vastagon.
Vágd cikkekre a pritaminpaprikát és a hagymát, a fokhagymát tisztítsd meg.
Egy nagyobb serpenyőb
Hámozzuk meg az uborkát csíkosra, vágjuk fel kis darabokra, majd hasábokra. A retket mossuk meg, vágjuk le a szárát és a gyökerét, majd szeleteljük vékonyra.
A megtisztított avokádót kimagozzuk és egyforma szeletekre vágjuk. A kimagozott paradicsomot kis kockákra vágjuk. A majonézt, a sűrített paradicsomot és a kony
Forrázzuk le a paradicsomokat, így könnyen eltávolítjuk a bőrét. A főtt rákhúst szabadítsuk meg a páncéljától, aprítsuk fel, majd tegyük a salátába. Bo
Első lépésként készítsük el az öntetet: leforrázzuk a paradicsomokat, ezután lehúzzuk a héjukat, kimagozzuk és feldaraboljuk őket. Összekeverjük a tejszí
A spenótot és a salátát jól mossuk meg és csepegtessük le. Ezután a spenótot finomra aprítjuk. A mustárt, az olajat és a tárkonyecetet összekeverjük és vi
A lisztből és a tojásból sűrű tésztát készítünk, majd ebben megforgatjuk a tökvirágokat, amiket ezután kirántunk. Eloszlatjuk őket a tányérokon, majd r
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom