Karikázd fel a padlizsánt és a cukkinit kisujjnyi vastagon.
Vágd cikkekre a pritaminpaprikát és a hagymát, a fokhagymát tisztítsd meg.
Egy nagyobb serpeny?ben forrósí
Hámozzuk meg az uborkát csíkosra, vágjuk fel kis darabokra, majd hasábokra. A retket mossuk meg, vágjuk le a szárát és a gyökerét, majd szeleteljük vékonyra. A mentalevel
A megtisztított avokádót kimagozzuk és egyforma szeletekre vágjuk. A kimagozott paradicsomot kis kockákra vágjuk. A majonézt, a s?rített paradicsomot és a konyakot összek
Forrázzuk le a paradicsomokat, így könnyen eltávolítjuk a b?rét. A f?tt rákhúst szabadítsuk meg a páncéljától, aprítsuk fel, majd tegyük a salátába. Bolondítsuk meg egy k
Veszünk 20 darab középnagyságú rákot.Körömkefével jól megmossuk. A rákok farkát középen kiszakítjuk,ezután forró vízbe dobjuk és 10 percig jól forrni hagyjuk. A vízbe teg
Els? lépésként készítsük el az öntetet: leforrázzuk a paradicsomokat, ezután lehúzzuk a héjukat, kimagozzuk és feldaraboljuk ?ket. Összekeverjük a tejszínt, a tárkonyt, a
A spenótot és a salátát jól mossuk meg és csepegtessük le. Ezután a spenótot finomra aprítjuk. A mustárt, az olajat és a tárkonyecetet összekeverjük és vinaigrette öntete
A lisztb?l és a tojásból s?r? tésztát készítünk, majd ebben megforgatjuk a tökvirágokat, amiket ezután kirántunk. Eloszlatjuk ?ket a tányérokon, majd rátesszük a felszele
Ugrás a lap tetejére >>