A
majonézhez adjuk a
tejszínt, a
citromlevet,
sóval,
borssal ízesítjük, majd az egészet alaposan összekeverjük, és a hűtőben állni hagyjuk. Eközben a
krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk. A
zellert megtisztítjuk, majd félig puhára pároljuk. Az
uborkát és a
paprikát megtisztítjuk, majd egyforma szeletekre felvágjuk, és egy
salátástálba tesszük. A
sajtot, a
zellert és a
krumplit is felszeljük, majd a
paradicsommal együtt ezeket is a tálba tesszük, majd ráöntjük a
tejszínes mártást, és az egészet átforgatjuk. A fejes
salátát is felszeljük, majd a
salátástállal együtt hűtőbe tesszük, de csak találás előtt keverjük bele a fejes
salátát.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>