Pároljuk meg a babot, majd sz?rjük le és újra engedjük fel
vízzel. Tegyük bele a
szalonnákat, a répát, a zöldf?szert, a megtisztított
fokhagymagerezdek felét és a vörös
hagymákat, amelyekbe nyomjuk bele a
szegf?szeget. Pároljuk egy órán át, majd sz?rjük le.
A megtisztított húst vágjuk kockákra, f?szerezzük
sóval, valamint
borssal és a liba
zsíron süssük negyed óráig. Dolgozzuk hozzá az összevágott
hagymát és a
fokhagyma felét. Adjuk hozzá a levest és a felkarikázott
paradicsomot. F?szerezzük a
kakukkf?vel,
sóval, valamint
borssal és f?zzük egy órán át.
A lábszárat öntsük fel
vízzel és pároljuk meg 2 óra alatt egy
hagymával, zöldf?szerrel és répával.
Egy süt?edénybe halmozzunk a babból, kanalazzuk rá a bárányt a zaftjával és fedjük be babbal. Helyezzük rá a lábszárat és el?melegített süt?ben 1 óráig sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>