A romanescot megtisztítjuk és rózsákra szedjük. A
sárgarépát megpucoljuk és kockára vágjuk. A póré
hagymát vékony csíkokra szeleltetjük. Az olajat felhevítjük, és a zöldségeket kevergetve 5 percig pároljuk. Levesszük a t?zr?l, és belekeverjük a
tejfölt és a
tojásokat. Sózzuk,
borsozzuk,
szerecsendióval és
citromlével ízesítjük. A süt?t el?melegítjük 200 fokra. A
vajat felhevítjük, megszórjuk
liszttel, elkeverjük és kissé megpirítjuk. Felöntjük
tejjel és felforraljuk. Sózzuk,
borsozzuk,
szerecsendióval és
citromlével ízesítjük. Egy lapos tálat ki
vajazunk, és az aljét kikenjük fehérmártással. A cannellonikat megtöltjük a zöldséges töltelékkel és egymás mellé tesszük az edényben. Ráöntjük a maradék fehérmártást és megszórjuk reszelt
sajttal. 20-25 percig sütjük, majd metél?
hagymával megszórva tálaljuk.
Elkészítési id?: 50 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>