» Fűszeres vaj: » 60 g puha vaj » 2 ek. apróra vágott oregánólevél » fél tk. durva szemű tengeri só » 1/4 tk. tiszta csilipor » 1 nagy csipet fokhagyma-granulátum » 1 nagy csipet frissen őrölt fekete bors » 4 cső kukorica a külső levelekkel együtt
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. Keverjük össze a csilis vaj hozzávalóit. Vegyük le a kukorica külső, kemény levelinek két rétegét, majd tegyük a rácsra, és zárt sütőben grillezzük 15-20 percig. Sütés közben forgassuk! Vegyük ki, amikor elkészültek, vegyük le a leveleket, és a szemeket kenjük be a csilis vajjal.
Elkészítési idő: 20 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom