Egy tálban verjük habosra a vajat, majd dolgozzuk bele apránként a tojást is. Adjuk még ehhez a liszteket, és alaposan forgassuk össze az egészet. Keverjük még ebbe bele
Egy tálban verjük habosra a vajat, majd dolgozzuk bele apránként a tojást is. Adjuk még ehhez a liszteket, és alaposan forgassuk össze az egészet. Keverjük még ebbe bele
A lisztből 3 tojással, 2 tk. cukorral és az olajjal tésztát gyúrunk. Folpackba tekerve 30 percig pihentetjük. A ricottát konyharuhába csavarjuk, és 30 percig hagyjuk lecs
A mangoldot megtisztítjuk és megmossuk, majd csíkokra vágjuk. Az újhagymát karikára, a fokhagymát finomra vágjuk. A citrom héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk. A vajat
Az osztrigákat szétnyitjuk, a húsukat kivágjuk és a levüket félretesszük. A megtisztított spenótot finomra vágjuk. Az osztrigákat saját levükben lassú tűzön 2-3 percig fő
Egy serpenyőbe 9 evőkanál olívaolajat teszek, majd rá a keskenyre szeletelt fokhagymagerezdek és egy kimagozott chilipaprika. Néhány perc alatt megsül. A kész fokhagymás
A felaprózott hagymát és a felkockázott krumplikat az olajban addig pároljuk, amíg a hagyma üveges lesz. Eközben egy tálban felverjük a tojásokat, belekeverjük a parmezán
3,5 liter sós, forró vízben kifőzzük a tésztát. A tonhalat lecsepegtetjük és villával szétnyomjuk. Citromlével, a kapribogyó levével és 6 kanál tésztavízzel összeturmixol
Ugrás a lap tetejére >>