Tésztát gyúrunk a
liszttel, a
tojással,
sóval és egy kis meleg
vízzel. Becsomagolva 30 percig pihentetjük. Az új
hagymát vékony karikára vágjuk. A kagylót lecsöpögtetjük, és finomra vágjuk. Az olajat felhevítjük, a
hagymát üvegesre pároljuk benne. Hozzáadjuk a kagylót és 2-3 percig pároljuk. Felöntjük a borral, lepároljuk, majd
sózzuk, és
borsozzuk. 1 ek.
kapribogyót finomra vágunk, és a mártáshoz adjuk. A tésztát kinyújtjuk, egyik felére kiskanállal tölteléket kanalazunk. Hagyjunk elég távolságot köztük! A tészta másik felét ráhajtjuk, és a halmok között jól összenyomkodjuk. Egy derelyevágóval raviolikat vágunk, majd
sós
vízben kifőzzük. A
vajat felhevítjük, és hozzáadjuk a maradék
kapribogyót. A kaprot finomra vágjuk. a lecsöpögtetett tésztát a
vajon megforgatjuk, tányérra szedjük és megszórjuk
kapribogyóval.
Elkészítési idő: 30 perc
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>