Dolgozzuk össze egy edényben a paradicsomkonzervet, a paradicsompürét- és a szószt, a felvágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a cukrot és a fűszerkeveréket. 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Főzzük meg a hagymákat sós vízben, majd vegyük ki őket, vágjuk le a tetejüket, és szedjük ki a belsejüket. A belső részt vágjuk fel apróra, és keverjük 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Az articsókát tisztítsuk meg, majd sós-citromos lobogó vízben negyed óráig pároljuk. Ezután vegyük ki a szőrös belsejét és dörzsöljük be a citrommal.
A
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A tésztát sós vízben kifőzzük, és leöblítjük. Megmossuk és megtisztítjuk a szárzellert és a petrezselymet. A szárzellereket félbe vágjuk és 5 mm hosszú
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Jól klopfoljuk ki a húst, majd forgassuk bele a sóval felvert tojásba és a zsemlemorzsába. A bepanírozott húsokat egy serpenyőben a vajon kisütjük, majd mindeg
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A darált húsokat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát. Sózzuk, borsozzuk, a bazsalikommal és a paprikával ízesítjük. Ezután felöntj
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Tisztítsuk meg a zöldségeket, és vágjuk fel őket. A gombát negyedeljük el. Vajon pároljuk meg mindegyiket. Vágjuk durvára a császárhúst, és adjuk a zölds
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A hagymát, szalonnát, fokhagymát, sárgarépát, zellert, a vaj felén megpirítjuk, a spagetti tésztát puhára főzzük. A pirított hozzávalókhoz öntjük a dar
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>