Keverjük el a
tejben megáztatott, és kifacsart kenyeret a
tojással és a darálthússal. F?szerezzük
sóval-
borssal és jól keverjük össze kézzel. Formáljunk kis gombócokat, forgassuk meg
lisztben, majd kisütjük olajban. Miután készen vannak a fasírtok, tegyük ?ket tálba, és tartsuk melegen. Egy serpeny?ben kevés olajon pároljuk meg a megpucolt, és karikákra vágott
hagymát. Tegyük a serpeny?be a húsgombócokat. Egy tálban keverjük össze a
paradicsompürét, a bort, egy deci vizet és f?szereket, majd az egészet ráöntjük a gombócokra. Vágjuk fel apróra a
fokhagymát, és szórjuk ezt is a gombócokra. F?zzük 30 percig, és tálalhatjuk is. 50 perc alatt elkészíthet?.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>