Tojásokat simára keverjük a hideg tejjel, kis sóval és cukorral. Habverővel kevergetve adjuk hozzá a lisztet, felengedjük annyi szódavízzel, hogy megfelelő sűrűségű legye
Lisztből, tejből és vajból besamelt készítünk, belekeverjük az összevágott csirkét, vékonyra szeletelt gombát, citrom levét, és a tojássárgákat. Soronként rakjuk le palac
Kivert, besózott húst kevés zsírban kisütjük. Maradék zsírban megfonnyasztjuk a hagymát, meghintjük pirospaprikával, liszttel, felengedjük 1 dl tejföllel elkevert vízzel.
Zsírban megfonnyasztjuk az összevágott hagymát, beletesszük a darabokra vágott csirkét, jól átsütjük, megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a paradicsomot, és puhára pár
Csirke bőrét fellazítjuk, kívül-belül megsózzuk. Zsemléket tejbe áztatjuk. Apróra vágott gombát egy kevés zsírban megpároljuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a darált húst, kiny
Paprikát vékony karikára vágjuk, és összekeverjük a vékonyra szelt gombával.
Öntethez megreszeljük a zellert, összevegyítjük az apróra vágott kaporral, snidlinggel, 2 e
Májat felcsíkozzuk. Megpirítjuk a hagymát, beletesszük a májat, és pár percig együtt sütjük. Megszórjuk pirospaprikával, majoránnával, borssal, és csak tálaláskor sózzuk
A májat felszeleteljük, majd forró olajban mindkét felét pirosra sütjük. Sózzuk, borsozzuk, majd ízlés szerint valamilyen körettel kínáljuk.
Ugrás a lap tetejére >>