Áttört túrót az olvasztott vajjal és tejföllel elkeverjük, hozzáadjuk a tojássárgákat, mazsolát, 100 g cukrot és a reszelt citromhéjat. Diót megdaráljuk,
Megpároljuk zsírban a hagymát, rátesszük a felkockázott húst, megszórjuk sóval, borssal, pirospaprikával, beletesszük a fokhagymát, szeletelt paradicsomot, ö
Burgonyát héjában puhára főzzük, meghámozzuk, burgonyanyomón áttörjük, és elkeverjük a liszttel. Hozzáadjuk a zsírt, sót, és tésztává gyúrjuk. Késfo
Zsírban megfonnyasztjuk a hagymát, hozzáadjuk a felkockázott marhahúst, megszórjuk paprikával, sóval, fokhagymával, és kevés vízben puhára pároljuk. Ha a h
Tarhonyát zsírban megpirítjuk, megszórjuk paprikával, petrezselyemzölddel, sóval, liszttel, felengedjük vízzel, és 15 percig főzzük. Beletesszük a kockára v
Összevágott hagymát üvegesre pároljuk, rátesszük a felkarikázott húst, átpirítjuk, fűszerezzük, és kevés vízzel felengedve puhára főzzük. Miután elké
A bárányfejet és a húst megtisztítjuk, leforrázzuk, a bőrt leszedjük a nyelvről, majd az egészet feltesszük főni. A zöldségeket megtisztítjuk, elfelezzük,
Hagymát a zsírban megpirítjuk, hozzáadjuk a szeletelt gombát, elkapart csirkemájat, zöldséget, és 10 percig pároljuk. Megszórjuk liszttel, felengedjük 1,5 l v
Ugrás a lap tetejére >>