» 500 g bélszín » 1 ek. földimogyoró-olaj » 125 gg vékony üvegtészta » 1 uborka hosszában kettévágva és felszeletelve » 250 g koktélparadicsom, félbevágva » 1 csésze mungóbabcsíra » 4 újhagyma, felszeletelve » 1/4 csésze friss mentalevél » 1/4 csésze friss korianderlevél » 1/4 csésze friss bazsalikom » 1/4 csésze pirított földimogyoró, összevágva » Öntet: » 3 ek. friss lime-lé, és thai halmártás » 2 ek. kecap manis » 2 ek. szójaszósz » 1 ek. szezámolaj és durvára reszelt pálmacukor » 2 nagy piros csili, kimagozva és felszeletelve » 2 gerezd fokhagyma, zúzva » 2 ek. finomra reszelt gyömbér
Melegítsük elő a grillsütőt. Kenjük meg a húst földimogyoró-olajjal, és grillezzük meg. Tegyük egy tányérra, és hagyjuk hűlni. A tésztát tegyük egy tálba, és öntsük rá forró vizet. Hagyjuk 10 percig állni, majd szűrjük le. Tegyük egy tálba a tésztát, az uborkát, a paradicsomot, a babcsírát, az újhagymát és a zöldfűszereket. A húst szeleteljük fel, és tegyük a salátához.
Az öntet hozzávalóit keverjük össze, majd öntsük a salátára, és forgassuk össze. Forrón tálaljuk a földimogyoróval megszórva.
Előkészület: 25 perc.
Sütési idő: 8 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom