Forrázzuk le a belsőségeket, majd vágjuk kis darabokra. Forró olajban pároljuk meg a hagymát, lepjük el elég vízzel, majd adjuk hozzá a kaprot, sót-borsot és
A hagymát megtisztítjuk, felkockázzuk, majd üvegesre pároljuk. A parajt felengedjük, majd felaprózzuk, és a hagymához adjuk. Sózzuk, borsozzuk, kaprot és szere
Perzseljük meg a kacsát. Vágjuk fel darabokra, majd sózzuk és borsozzuk. Vajban pirítsuk meg a hagymát és a pulykát. Adjuk hozzá a lehéjazott és átpasszíroz
Oldjuk fel az élesztőt egy fél csésze langyos vízben. Melegítsük fel enyhén a tejet és adjuk hozzá a cukrot, sót és a vajat. Keverjük össze a keveréket és
Daraboljuk apróra a káposztát, sózzuk meg, és hagyjuk fél órát állni. Mossuk meg és tegyük salátás tálra. Pucoljuk meg a répákat, reszeljük le, és kever
Karfiolt rózsáira szedjük, és 15 percig főzzük sós vízben. Bort liszttel és 2 ek. olajjal simára keverjük, hozzáadjuk a tojásfehérjék felvert kemény habj
Távolítsuk el a karfiol kemény torzsáját. Karfiolt tegyük forró sós vízbe. Hagyjuk forrni kb. 25 percig. Tálaljuk citromos olajjal és szurokfűvel megszórva.
Répát vékony, hosszú csíkokra vágjuk, majd puhára főzzük, és leszűrjük. Gyömbérrel, ecettel, olajjal és petrezselyemmel vegyítjük, majd hagyjuk állni.
Ugrás a lap tetejére >>