Burgonyát héjában megfőzzük, áttörjük, hozzáadjuk a reszelt hagymát, halikrát, tojásokat, sót, borsot, majoránnát és a morzsát. Összedolgozzuk, és 2 órára a hűtőbe rakjuk
Keverjük össze a lisztet a sóval és a borssal. Mossuk meg a halat és locsoljuk meg a citromlével, majd lisztezzük és süssük ki. Díszítsük fokhagyma szósszal.
Mossuk meg a húst és vágjuk nagy kockára. Pirítsuk meg vajban a hagymát. Adjuk hozzá a húst és a fűszereket és pároljuk tovább. Oltsuk le borral és adjuk hozzá a paradics
Vajazzunk meg egy tepsit, tegyük rá az egyik lapot és kenjük meg vajjal. Adjuk hozzá a juhsajt 1/3-át és takarjuk be a második vajazott lappal. Folytassuk a másik 1/3-nyi
Vajazzuk meg a réteslapok felét és tegyük kivajazott tepsibe. Tegyük rá a fél adag cérnametéltet és szórjuk meg dióbéllel és fahéjjal. Folytassuk a maradék cérnametélttel
Keverjük ki a vajat fél adag cukorral. Kevergetés mellett adjuk hozzá a vaníliát, reszelt narancshéjat és a tojásokat. Tegyük bele a sütőporos lisztet, joghurtot. Végül a
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom