Tegyük a tisztított tököt forrásban lévő sós vízbe. Főzzük kb. 15 percig, majd szeleteljük fel a tököket és öntsük le citromos olajjal.
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Főzzük meg a zöldségeket, vágjuk apró darabokra, és sózzuk meg. Helyezzük a zöldségeket rétegesen egy salátás tálra. Locsoljuk meg citromos olajjal és dí
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Vágjuk a bárányt adagokra. Vajban pároljuk meg a húst, adjunk hozzá sót, borsot, hagymát, salátákat, kevés vizet, és hagyjuk 1 órán át főni. Készítsük 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Szardínia fejeket levágjuk, majd a halat tűzálló tálba tesszük. Citromot és paradicsomot karikára vágunk, és betakarjuk vele a szardíniákat. Meghintjük sóv
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Szurkáljunk meg minden fügét egy szeggel. Főzzük meg őket, szúrjuk fel egy fogpiszkálóra, és ha leesnek, készen vannak. Szűrjük le, hagyjuk hideg vízben ál
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Fügét húsdarálón megdaráljuk, összedolgozzuk a cukorral, darált dióval, mazsolával és a reszelt narancshéjjal. Ujjnyi vastag kolbászkákat formálunk belőle
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Pirítsuk és tisztítsuk meg a fürjeket, majd sózzuk és borsozzuk. Olvasszuk fel a vajat és pirítsuk meg benne az átpasszírozott paradicsomot és kevés vizet. F
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Oldjuk fel az élesztőt langyos vízben. Keverjük össze a hozzávalókkal és dagasszuk meg. Olajozzunk ki egy tepsit és szórjuk meg liszttel. Tegyük bele a tészt
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>