Főzzük meg a zöldségeket, vágjuk apró darabokra, és sózzuk meg. Helyezzük a zöldségeket rétegesen egy salátás tálra. Locsoljuk meg citromos olajjal és dí
Szardínia fejeket levágjuk, majd a halat tűzálló tálba tesszük. Citromot és paradicsomot karikára vágunk, és betakarjuk vele a szardíniákat. Meghintjük sóv
Szurkáljunk meg minden fügét egy szeggel. Főzzük meg őket, szúrjuk fel egy fogpiszkálóra, és ha leesnek, készen vannak. Szűrjük le, hagyjuk hideg vízben ál
Fügét húsdarálón megdaráljuk, összedolgozzuk a cukorral, darált dióval, mazsolával és a reszelt narancshéjjal. Ujjnyi vastag kolbászkákat formálunk belőle
Pirítsuk és tisztítsuk meg a fürjeket, majd sózzuk és borsozzuk. Olvasszuk fel a vajat és pirítsuk meg benne az átpasszírozott paradicsomot és kevés vizet. F
Oldjuk fel az élesztőt langyos vízben. Keverjük össze a hozzávalókkal és dagasszuk meg. Olajozzunk ki egy tepsit és szórjuk meg liszttel. Tegyük bele a tészt
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom