Pucoljuk meg és daraboljuk fel a krumplikat. Pirítsuk meg olajban a hagymát. Adjuk hozzá a lehéjazott és átpasszírozott paradicsomokat, fokhagymát, krumplikat, sót, borso
Hámozzuk meg a paradicsomot, majd reszeljük le. Tegyük egy lábasba, és főzzük, amíg levüket felisszák.
Másik lábosban forrósítsunk fel olajat, adjuk hozzá a paradicsoms
Oldjuk fel az élesztőt egy fél teáscsésze langyos vízben. Keverjük össze a lisztet a sóval és tegyük egy mély tálba. Liszt közepében nyissunk egy kis mélyedést és öntsük
Vágjuk darabokra a húst, paprikát, paradicsomot és a feta sajtot. Tegyük a húst egy agyad edénybe. Adjunk hozzá egy réteg paprikát és paradicsomot. Dobjuk az apróra vágot
Mossuk meg a lencséket. Tegyük őket egy fazékba, és lepjük el vízzel. Ha enyhén átfőnek öntsük le róluk a vizet. Tegyük újra fel főni a többi hozzávalóval. Főzzük 1 órán
Mossuk meg a lencsét és tegyük fel főni. Szűrjük le és tegyük fel újra főni tiszta vízzel, lehéjazott és átpasszírozott paradicsommal, majd sózzuk és borsozzuk. Mikor fel
Tegyünk félre egy kis lisztet a lapok kinyújtásához. Többi lisztet tegyük egy tálba, a közepén képezzünk egy kis mélyedést és szórjuk bele a sót, vajat és egy kevés vizet
Mossuk meg a májat és hagyjuk lecsöpögni. Melegítsük meg az olajat egy serpenyőben, sózzuk és borsozzuk meg a májat, majd dobjuk az olajba. Mielőtt teljesen megsülnének a
Ugrás a lap tetejére >>