Szeleteljük a húst apróra. Pároljuk meg vajban a húst és a hagymát. Adjuk hozzá az apróra vágott paradicsomot, cukrot, sót, borsot, kevés vizet és hagyjuk 2
Keverjük össze a lisztet a sóval és borssal. Vágjuk a húst apróra, lisztezzük be. Vajban pirítsuk meg a hagymát, répát, majd folytassuk a párolást. Öntsük
Vágjuk a húst darabokra. Pároljuk meg vajban a húst és a hagymát. Adjuk hozzá az átpasszírozott paradicsomot, fokhagymát, kevés vizet és főzzük 2 óráig. V
Vágjuk a húsokat adagokra. Pároljuk meg olajban a húsokat. Adjuk hozzá a hagymát és folytassuk a párolást. Oltsuk el borral, adjuk hozzá az átpasszírozott par
Vágjuk darabokra a húst, sózzuk és borsozzuk. Pároljuk meg vajban a húst. Adjuk hozzá az átpasszírozott paradicsomot, sót, borsot, cukrot, kevés vizet és hagy
Forraljunk fel egy lábosban sós vizet, és adjuk hozzá a feldarabolt húsokat. Szedjük le a habját, adjuk hozzá a többi hozzávalót, fedjük le és hagyjuk 2 ór
Főzzük a húst a szósszal 1 1/2 óráig. Melegítsük fel a vajat egy nagy lábasban és pároljuk meg rajta a tököket. Adjuk a tökhöz a húst és folytassuk a sü
Távolítsuk el a meggy magjait. Főzzük meg a magjait 2 teáscsésze vízben és szűrjük le. Tegyük egy tálba a meggyeket, cukrot, magok főtt levét, és hagyjuk,
Ugrás a lap tetejére >>