» 1 szép konyhakész makréla(1-1,2kg) » só » 1 piros bél? grapefruit » 1 narancs » 1 lime » 2 ev?kanál méz » 1 kis chilipaprika » oregánó » ?rölt bors » 2 ev?kanál búzakeményít? » A sütéshez: » olaj » 1 ágacska rozmaring
A grapefruitot filézzük ki a naranccsal együtt. Adjuk hozzá a lime levét, apróra vágott chilit, f?szerezzük be sóval, ?rölt borssal, oregánóval, és csorgassuk bele a mézet.
A tisztított halat tegyük a gyümölcsös keverékbe úgy, hogy jól ellepje, és érleljük néhány órán át. ezt követ?en vegyük ki, szárogasd le, és forró olajban süssük meg.(olajba mártogatott rozmaringgal kenegetve)
A visszamaradt chilis marinádot s?r?sítsük be búzakeményít?vel, helyezzük bele a megsült halat, és melegében tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom