A kenyeret áztassuk be a levesbe, nyomkodjuk ki és villával tördeljük össze.
A vaj felét hevítsük fel és futtassuk meg rajta az összevágott hagymát.
Dolgoz
Távolítsuk el a narancs magvait. Tegyük egy lábasba, lepjük be vízzel és főzzük 10 percig. Szűrjük le és tegyük hideg vízbe. Hagyjuk állni 8 napig cserélv
Keverjük össze a lisztet a sütőporral. Keverjük ki a vajat a cukorral. Adjuk hozzá a többi hozzávalókat és keverjük, amíg könnyű állagú nem lesz. Vajazzun
Tegyük egy lábasba a combot és lepjük el vízzel. Miután forrni kezd, szedjük le a habját, adjuk hozzá a répát, hagymát, babérlevelet, zellert és folytassuk
Dobjuk el a nyitott kagylókat. Dörzsöljük meg a zárt kagylókat kefével és vágjuk le a bajszukat. Forrósítsunk fel fél adag olajat és pároljuk meg a hagymát
Szurkáljuk meg a húst pár helyen, és tegyünk mindegyik lukba egy darab fokhagymát, sót és borsot. Pirítsuk meg olajban a hagymát és a húst. Oltsuk el borral,
Keverjük össze a lisztet a sóval és a borssal. Vágjuk a húst szeletekre, lisztezzük be, és forró olajban pirítsuk meg a húst. Tegyük a húst egy lábasba. Teg
Nyissuk szét a lapokat. Tekerjünk fel minden lapot egy ujjnyi vastag drót köré, majd távolítsuk el a drótot, csöveket formázva. Takarjuk le őket egy nedves ken
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom