Jó alaposan mossuk meg a húst, és szeljük 5 centis kockákra. Sózzuk, borsozzuk meg a húskockákat, és süssük meg őket rostélyon. Fogjunk egy serpenyőt, olvas
Babot előző este beáztatjuk, majd másnap 1,5 sós vízben egy órán át főzzük. Hozzáadjuk az összevágott hagymát, répát, zellert, beleöntjük a paradicsoml
Hat vékony phyllólapot teszünk egymásra úgy, hogy mindegyik lapot megkenjük olvasztott vajjal. Összekeverjük a darált mandulát morzsával, cukorral, őrölt sz
Vágjuk a húst adagokra. Pároljuk meg olajban a húst, és szórjuk meg borssal, sóval. Adjunk hozzá kevés vizet és hagyjuk főni. Tegyünk a fazékba még egy kev
Szórjuk meg oregánóval, sóval és borssal a báránybordákat. Kenjük meg olajjal és süssük meg forró grillen. Tálaljuk citrommal díszítve.
Vagdossunk nyílásokat a combba. Tegyünk minden nyílásba egy kevés vajat, egy szelet fokhagymát, melyet sóban és borsban átforgattunk. Sózzuk és borsozzuk a co
Dörzsöljük be a fejeket citrommal, és sózzuk, borsozzuk. Tegyük tepsire a pofájukkal lefelé. Locsoljuk meg vajjal és süssük locsolgatva a tepsi levével.
Vágjuk fel a bárányt adagokra és pároljuk meg vajon, majd adjuk hozzá a hagymát. Adjuk hozzá az átpasszírozott paradicsomot, cukrot, sót, borsot, és hagyjuk f
Ugrás a lap tetejére >>