Tisztítsuk meg a halat. Alaposan dörzsöljük be sóval és egy citrom levével. Fogjunk egy edényt, és tegyük bele a zöldségeket felszeletelve, az olajat, a fűsz
Mossuk meg a húst és kössük össze. Pirítsuk meg vajban a hús minden oldalát. Adjunk hozzá vizet, sót, borsot, babérlevelet, és hagyjuk főni 2 órán át. Old
Tegyük a hozzávalókat egy üvegtálba, zárjuk le a tetejét, majd jól rázzuk össze. Adhatunk hozzá szurokfüvet, apróra vágott petrezselymet és hagymát.
Mossuk meg a garnélarákokat. Tegyünk fel 4 teáscsésze vizet citrommal és sóval főni 10 percig. Dobjuk bele a rákokat és főzzük 10 percig. Szűrjük le, majd
Tegyük a csirkehúst egy lábosba és fedjük el vízzel. Ha forr, távolítsuk el a habját, adjuk hozzá a hagymát, sót és borsot. Ha a hús megfőtt vegyük ki a h
Mossuk meg a zöldségeket, tegyük fel egy fazékba főni vízzel, olajjal, sóval és borssal. Mikor puhulni kezdenek, adjuk hozzá a halat és főzzük 20 percig. Ezut
Tegyük a rizses húsgombóchoz a hozzávalókat, az olajon kívül egy tálba és gyúrjuk össze. Formázzunk gombócokat. Helyezzük őket egy fazékba, majd lepjük l
Keverjük el a lisztet a citrom levével. Verjük fel a tojásokat a liszttel és a citrom levével. Adjuk hozzá kevergetve a leves lét. Tegyük hozzá a citromos tojá
Ugrás a lap tetejére >>