Keverjük el a rizslisztet 2 teáscsésze vízzel. Forraljunk 1 teáscsésze vizet cukorral, amíg barna szirupot nem nyerünk. Adjunk hozzá 3 teáscsésze forralt vizet, rizs lisz
Passzírozzuk át a paradicsomot. Tegyük őket egy fazékba a többi hozzávalóval, kevés vízzel és hagyjuk főni 20 percig. Tegyük rá a paradicsomokat, és hagyjuk még egy keves
Dörzsöljük át egy kefével a kagylókat, a nyitottakat dobjuk ki. Mossuk át.
Tegyük egy fazékba az apróra vágott hagymát, petrezselyem felét, kagylókat és a bort. Fedjük l
Mossuk meg a fejes salátát. Vágjuk apróra, adjuk hozzá a hagymákat és a kaprot. Sózzuk meg, és öntsük le ecetes vagy citromos olajjal.
Kaparjuk le jól a fekete kagylókat, vágjuk le a bajszukat és mossuk meg őket. Tegyük őket kevés vízzel egy fazékba és hagyjuk párolódni őket, amíg kinyílnak. Szűrjük le é
Törjük össze a fokhagymát. Adjuk hozzá a főtt krumplit és passzírozzuk krémmé. Adjunk hozzá még 1-2 kiskanál ecetet és egy kevés olajat, majd keverjük össze. Tálaljuk ola
Szétnyomkodott fokhagymát elkeverjük az áttört burgonyával, majd lassan hozzáadjuk az olajat. Kikeverjük és ecettel ízesítjük. Készülhet úgy is, hogy belekeverünk egy kis
Forraljunk sós vizet és főzzük ki a tésztát. Forró olajban pároljuk meg a hagymát, adjuk hozzá a lehéjazott és átpasszírozott paradicsomot, sót, borsot, és hagyjuk főni a
Ugrás a lap tetejére >>