Vágjuk le a szőlőlevelek szárait, majd főzzük meg a leveleket sós vízben 5 percig. Keverjük össze a darált húst, rizst, hagymát, és gyúrjuk össze. Tegyün
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Vágjuk ki a káposzta torzsáját. Forraljunk vizet és hagyjuk a káposztát 10 percig főni. Egy tálba keverjük meg a darált húst, rizst, hagymát, kaprot, vajat, 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Áztassuk be a csicseri borsót előző este. Másnap szűrjük le és adjuk hozzá a szódabikarbónát. Keverjük el és hagyjuk 1 órát állni. Mossuk jól át a csic
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Csigákat áztassuk vízbe. Főzzük 15 percig. Hegyes késsel lukasszuk ki a kagylók hátsó részét, és mossuk át őket, majd hagyjuk lecsorogni. Forrósítsuk fel 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Egy tálban keverjük össze az olajat, a chilit és a borsot. A pitákat vágjuk rudacskákra, majd grillsütőn pirítsuk meg az egyik felüket. Fordítsuk meg, kenjük
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Vágjuk fel a csirkét darabokra. Forrósítsunk fel olajat, majd pirítsuk meg a csirkedarabokat. Adjuk hozzá az apróra vágott paradicsomot, sót, borsot és hagyjuk 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A csirkecombokat tisztítsuk meg, csontozzuk ki, húzzuk le a bőrét, végül sóval és borssal dörzsöljük be. Hagyjuk állni, majd az olívaolajon mindkét oldalát
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Pároljuk meg olajban a hagymát. Adjuk hozzá a csirkéket darabolva és hagyjuk minden oldalukat megpirulni. Adjuk hozzá a paradicsomokat, sót, borsot, 1/2 teáscsés
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>