Szeleteljük fel a májat, a szalonnáról vágjuk le a bört és göngyöljük fel.
A paradicsomokat és a hagymákat vágjuk cikkelyekre, a gombát pedig tisztítsuk m
Vágjuk a húst darabokra. Keverjük össze a lisztet sóval és borssal, és lisztezzük meg a húst. Pároljuk meg olajban a bárány darabokat és a hagymát. Adjuk ho
Padlizsánnal: feldarabolt húst vajban megsütjük, sózzuk, hozzáadjuk a hagymát, petrezselyemzöldet, fokhagymát, majd ezeket együtt megpároljuk, megszórjuk egy
Vágjuk a bárányt adagokra. Vajban pirítsuk meg a húst és a hagymát. Adjuk hozzá az átpasszírozott paradicsomot, fahéjat, cukrot, sót, borsot, kevés vizet. S
Forrázzuk és szűrjük le a lábakat. Öblítsük és tegyük egy lábasba őket, fedjük le vízzel és hagyjuk főni. Szedjük le a habjukat, adjuk hozzá a zöldség
Összevágott hagymát és a húst vajban átsütjük, megszórjuk liszttel, beletesszük a metéltre vágott salátát, kaprot és petrezselyemzöldet, fűszerezzük, é
Olvasszuk meg a vajat, adjuk hozzá a lisztet, és keverjük el egy fakanállal. Folyamatos kevergetés mellett adjuk hozzá a tejet. Hagyjuk a szószt besűrűsödni, ma
Süssük meg a karajokat forró olajban. Oltsuk el borral, adjunk hozzá sót és borsot, fedjük le és hagyjuk sülni, amíg csak az olajuk marad.
Ugrás a lap tetejére >>