Megpároljuk olajban az apróra vágott zöldséget, hozzáadunk 1 l vizet, f?szerezzük, és fed? alatt 2 órát f?zzük a húst. Vajból és lisztb?l rántást készítünk, felengedjük a
Apróra felkockázott sonkát, vékony karikára vágott pórét a tojások sárgájával, aludttejjel, összevágott petrezselyemzölddel, fokhagymával, valamint borssal összevegyítjük
Felforralt és leh?tött tejbe keverjük a tejfölt. Zománcos edénybe tesszük, majd 10 napig állni hagyjuk h?vös helyen, és naponta kétszer felkeverjük. 10 nap múlva s?r?re f
Hámozzuk meg a burgonyát és vágjuk kockákra, majd tegyük egy edénybe. Adjuk hozzá az összevágott hagymát, a fagyasztott zöldségeket és a felkockázott húst.
Az apróra vág
A lisztet összedolgozzuk a Rama margarinnal, 2-3 ev?kanál vízzel fellazítjuk, majd kinyújtjuk, és egy t?zálló tálat kibélelünk vele.
A paradicsomot nyolcba vágjuk, és e
Megtisztítjuk, majd vékony karikákra vágjuk a vöröshagymát, majd finomra aprítjuk a fokhagymát, és ?ket együtt kevés olajon üvegesre pároljuk. Ezután hzzáadjuk a megtiszt
Fokhagymát sóval összenyomkodjuk, zellerlevelet és a petrezselyemzöldet összevágjuk, összekeverjük sóval, borssal, citrom levével, felét a hal hasüregébe töltjük, és a má
Olajban megpároljuk a hagymát, rátesszük a fokhagymát, zöldpaprikát, szeletelt paradicsomot, f?szerezzük, ráöntjük a bort, és fed? alatt 10 percig pároljuk, majd hozzáadj
Ugrás a lap tetejére >>