Fogjunk egy edényt, és tegyük bele a felszeletelt káposztát és hagymát. Sós vízben pároljuk meg őket. Szűrjük le az edény tartalmát, és tegyük egy tálba. Készítsünk majon
Fogjunk egy edényt, pirítsuk meg benne az apróra vágott vöröshagymát, tegyük bele a pirospaprikát, majd adjunk hozzá 1 liter vizet. Rakjuk bele a felkockázott húst és a p
Halat hideg sós vízben megmossuk, és sós vízben 10 percig főzzük. Ezután a fejét levágjuk, halat hosszában kettévágjuk, kifilézzük, majd tálra tesszük. Szardínia fejét is
A felkockázott marhahúshoz hozzáadjuk a mustárt, sót, borsot és 3 dkg lisztet, majd alaposan összekeverjük, és 3 evőkanál zsíradékon megsütjük.
A leveskockát feloldjuk
A szalonnát felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk, és olajon ropogósra sütjük. A zsírt leöntjük róla, majd hozzádjuk a ketchupot és a zsemlemorzsát.
A hússzeleteket sóval
A csirkehúst daráld finomra, ízesítsd összezúzott fokhagymával, sóval, borssal, felaprított chilipaprikával és petrezselyemmel. A tojást dolgozd össze vele és olajos kézz
Almák magházát kivesszük, a helyére mézet töltünk. Tűzálló tálba állítjuk, meglocsoljuk a borral, és 25 percig sütjük. Olvasztott vajat elkeverjük a cukorral, 1 ek. vízze
A vizet jól keverjük össze 200 g porcukorral, majd főzzük pár másodpercig és ha kihűlt dolgozzuk hozzá a rumot.
A piskótát hosszában vágjuk félbe, kenjük be a rumos keve
Ugrás a lap tetejére >>