A húst megmossuk, majd felkockázzuk. A zöldségeket megtisztítjuk, majd a répát, a hagymát, a zellert és a gyökeret szeljük egyenlő szeletekre, a burgonyát pe
Fogunk egy jénait, kikenjük olajjal, majd a zöldségeket egymásra rétegezzük úgy, hogy legalulra tesszük a rizst, és erre a felkarikázott paradicsomot, papriká
A hozzávalókat összedolgozzuk, majd morzsásra gyúrjuk. Hozzáadunk 5 evőkanál vizet, és simára gyúrjuk. Fél cm vastagra nyújtjuk, akkora négyzetekre vágjuk,
A hagymát felaprítjuk, és a májjal együtt megpirítjuk.
A tojást a tejszínnel és az olvasztott vajjal kikeverjük, majd gőz felett felverjük. Sózzuk, borsozz
A halat sós vízben 5-10 percig főzzük. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és sós vízben puhára főzzük.
A zsírt felmelegítjük, rászórjuk a lisztet,
A savanyú káposzta levét jó alaposan kinyomkodjuk, majd apróra vágjuk. A halat megmossuk, a gerincét eltávolítjuk, és csíkokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk
A húst csíkokra vágjuk, a hagymát felaprítjuk, és 4 dkg zsírral megpirítjuk, és megfűszerezzük.
A lisztet 2 tojással összegyúrjuk, galuskákat szaggatunk b
A húst megtisztítjuk, és ujjnyi szeletekre vágjuk fel. Az ananász héját eltávolítjuk, az egyik felét felkockázzuk, a másikat félretesszük a mártáshoz. A n
Ugrás a lap tetejére >>