A húst megmossuk, majd felkockázzuk. A zöldségeket megtisztítjuk, majd a répát, a hagymát, a zellert és a gyökeret szeljük egyenl? szeletekre, a burgonyát pedig kockázzuk
Fogunk egy jénait, kikenjük olajjal, majd a zöldségeket egymásra rétegezzük úgy, hogy legalulra tesszük a rizst, és erre a felkarikázott paradicsomot, paprikát. A papriká
A hozzávalókat összedolgozzuk, majd morzsásra gyúrjuk. Hozzáadunk 5 ev?kanál vizet, és simára gyúrjuk. Fél cm vastagra nyújtjuk, akkora négyzetekre vágjuk, amekkorával eg
A hagymát felaprítjuk, és a májjal együtt megpirítjuk.
A tojást a tejszínnel és az olvasztott vajjal kikeverjük, majd g?z felett felverjük. Sózzuk, borsozzuk, majoránná
A halat sós vízben 5-10 percig f?zzük. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és sós vízben puhára f?zzük.
A zsírt felmelegítjük, rászórjuk a lisztet, sózzuk, borsozzuk
A savanyú káposzta levét jó alaposan kinyomkodjuk, majd apróra vágjuk. A halat megmossuk, a gerincét eltávolítjuk, és csíkokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, karikákra vá
A húst csíkokra vágjuk, a hagymát felaprítjuk, és 4 dkg zsírral megpirítjuk, és megf?szerezzük.
A lisztet 2 tojással összegyúrjuk, galuskákat szaggatunk bel?le és sós ví
A húst megtisztítjuk, és ujjnyi szeletekre vágjuk fel. Az ananász héját eltávolítjuk, az egyik felét felkockázzuk, a másikat félretesszük a mártáshoz. A narancsokat megpu
Ugrás a lap tetejére >>