Az osztrigát megtisztítjuk, a húsát kivesszük a héjából, a levét félretesszük.
A burgonyát kockákra vágjuk és a húslevesben megpároljuk, leszűrjük és
A fagyasztott zöldséget felengedjük és leszűrjük. Az instant krumplipürét csináljuk meg a tejjel, a Rama margarinnal és egy kis sóval.
Egy serpenyőben süss
A húst tisztítsuk meg, vágjuk akkora darabokra, amilyenekre bírjuk és fűszerezzük sóval, valamint borssal. A felhevített olajon süssük meg negyed óra alatt.
Pucoljuk meg a krumplit, folyó víz alatt öblítsük át és szeleteljük karikákra.
Néhány percig hevítsük a tejet a szósszal majd keverjünk hozzá egy kevés
A jércét alaposan megmossuk, belül majoránnával, kívül sóval bedörzsöljük. Tűzálló tálba tesszük, olvasztott zsírral meglocsoljuk, kevés vizet öntünk
Az összevágott hagymákat és a zúzott fokhagymát futtassuk meg az olívaolajon, majd dolgozzuk hozzá az apróra vágott petrezselymet, a bort, a sűrített paradics
A savanyú káposztát kinyomkodjuk, majd hozzáadjuk a szőlőt és a felkarikázott almát. A kefírhez öntjük az olajat, sózzuk, borsozzuk, majd a salátára öntj
A gyöngyhagymákat vajon megpároljuk, majd beleöntjük a sört, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a borókabogyót, szegfűborsot, cukrot, és így további 20 percig p
Ugrás a lap tetejére >>