Az osztrigát megtisztítjuk, a húsát kivesszük a héjából, a levét félretesszük.
A burgonyát kockákra vágjuk és a húslevesben megpároljuk, leszűrjük és összeturmixoljuk.
A fagyasztott zöldséget felengedjük és leszűrjük. Az instant krumplipürét csináljuk meg a tejjel, a Rama margarinnal és egy kis sóval.
Egy serpenyőben süssük meg a darál
A húst tisztítsuk meg, vágjuk akkora darabokra, amilyenekre bírjuk és fűszerezzük sóval, valamint borssal. A felhevített olajon süssük meg negyed óra alatt.
Egy nagy sü
Pucoljuk meg a krumplit, folyó víz alatt öblítsük át és szeleteljük karikákra.
Néhány percig hevítsük a tejet a szósszal majd keverjünk hozzá egy kevés Worcester-mártást
A jércét alaposan megmossuk, belül majoránnával, kívül sóval bedörzsöljük. Tűzálló tálba tesszük, olvasztott zsírral meglocsoljuk, kevés vizet öntünk hozzá, majd pirosra
Az összevágott hagymákat és a zúzott fokhagymát futtassuk meg az olívaolajon, majd dolgozzuk hozzá az apróra vágott petrezselymet, a bort, a sűrített paradicsomot és a fe
A savanyú káposztát kinyomkodjuk, majd hozzáadjuk a szőlőt és a felkarikázott almát. A kefírhez öntjük az olajat, sózzuk, borsozzuk, majd a salátára öntjük, és a hűtőben
A gyöngyhagymákat vajon megpároljuk, majd beleöntjük a sört, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a borókabogyót, szegfűborsot, cukrot, és így további 20 percig pároljuk. Ezután
Ugrás a lap tetejére >>