Felforralt és leh?tött tejbe keverjük a tejfölt. Zománcos edénybe tesszük, majd 10 napig állni hagyjuk h?vös helyen, és naponta kétszer felkeverjük. 10 nap múlva s?r?re f?zzük. Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet. Vászonzacskóba töltjük, majd 24 órán át hagyjuk csöpögni. Másnap csomókba rakva szell?s, h?vös helyen csontkeménység?re szárítjuk. Használatkor 1-1 adagot 1 liternyi húslevesbe tesszük, így kellemes savanyú lesz. Metéltet f?zünk bele és tejföllel tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom